Om Lineout

Lineout gjør fiske med garn og line til en lek. Med Lineout har det endelig blitt enkelt å sette garn og line alene fra båt. Garnet eller linen lages til i medfølgende stamp på vanlig måte, montér Lineout på stampen, kast ut endeloddet og garnet/linen går ut av seg selv. Du kan rette fokuset mot å styre båten. Garnet eller linen vil løpe ut av seg selv uten å huke fast i noe som helst.

Lineout er laget av fiskere for fiskere. Vi så oss lei av utfordringene med å sette garn og line i båt alene og bestemte oss for å gjøre noe med det. I samarbeid med fiskere, designere og rådgivere har vi utviklet et helt nytt patentert produkt som har blitt godt mottatt i markedet. Dette er et høykvalitetsprodukt som vi håper og tror vil forenkle ditt fiskeri. Lineout er laget av en stiv og tykk plastblanding, kraftige rustfrie hurtigklemmer og solide pop nagler.

Lineout produseres og monteres i Norge, hovedsakelig i Kristiansand og Bergen. Hvert enkelt eksemplar går gjennom vår interne kontroll før det sendes ut til kunden som et ledd i vårt kvalitetssikringsarbeid.

Lineout kan enkelt flyttes fra en stamp til en annen takket være hurtigklemmene. Klips av den tomme stampen og sett den rett på neste.

Lineout kan plasseres hvor man vil i båten, den kan stå bak ved motoren, på siden i båten eller framme i baugen. Plassér den der hvor det passer best for deg.

Lineout består av to halvdeler som poppes sammen med pop nagler, fire hurtigklemmer som forbinder Lineout til stamp og en stk stamp på.

Lineout leveres ferdig montert og klar til bruk